fbpx
Hoe ziet een cocktail workshop bij Bobby's Boat Breda eruit? - Bobby's Boat Breda
826
post-template-default,single,single-post,postid-826,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hoe ziet een cocktail workshop bij Bobby’s Boat Breda eruit?

cocktailworkshop, cocktails, breda, boat, spinola

Hoe ziet een cocktail workshop bij Bobby’s Boat Breda eruit?

Wat is een cocktailbar zonder cocktail workshop? Zoek jij nog een gezellige activiteit voor je vriendengroep, familieleden of voor collega’s ten behoeve van de teambuilding? Het personeel van Bobby’s Boat in Breda staat voor je klaar om je een onvergetelijke workshop te bezorgen.

Allereerst heten we je graag welkom op Bobby’s Boat (voorheen de Spinola) in Spanjaardsgat. Hier wordt je uiteraard verwelkomd met een welkomst cocktail. We laten je kennis maken met het concept Bobby’s en natuurlijk met elkaar!

Bobby’s cocktail technieken

Een cocktail maken is meer dan alleen wat dranken bij elkaar schudden. Er zijn verschillende materialen voor verschillende doeleinden. Na de cocktail workshop weet jij precies waar ieder voorwerp voor dient. Je kent het verschil tussen shaken, strainen en mudlen en weet welke dranken je juist wel of juist niet met elkaar moet mengen voor het lekkerste resultaat!

Zelf cocktails maken

Je hebt de nodige kennis achter de kiezen. Nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan. We gaan de gedane kennis toepassen in de praktijk. Twee verschillende soorten cocktails komen aan bod. Je hoeft dit niet helemaal zelfstandig te doen. Onze cocktailexperts helpen je en vertellen tussendoor interessante weetjes over het proces. Vergeet niet tussendoor goed van  de cocktails te proeven!

Jouw favoriete cocktail

Heb jij een favoriete cocktail op de kaart van Bobby’s Boat staan? Dan is nu het moment om deze na te gaan maken. In de derde ronde maak je (onder begeleiding) een cocktail naar eigen keuze*. Wanneer je met een erg grote groep bent, wordt je onderverdeeld in groepjes. Samen sluiten we op deze manier de cocktail workshop af met een heerlijke zelfgemaakte (!) cocktail.

Praktische informatie cocktailworkshop

Je kunt een cocktail workshop reserveren vanaf minimaal zes personen. De workshop zal ongeveer twee uur duren en bedraagt €22,50 per persoon. Het is mogelijk om hapjes erbij te bestellen. Kijk voor inspiratie op ons foodmenu. Ben je enthousiast geworden? Heb je nog meer vragen? Check of de antwoorden staan bij FAQ: Cocktailworkshop Bobby’s Boat of neem contact met ons op via de contactsheet op de website.

*De cocktail naar eigen keuze moet onder de tien euro bedragen